Deze site toont een overzicht van wat ik heb gemaakt en gedaan van 2006 t/m 2016 op kunst en creatief gebied. Ik teken en schilder nog, wel maak ik momenteel heel ander werk. In mijn huidige baan in de kinderopvang, begeleid, enthousiastmeer en inspireer ik nog altijd naar hartelust creatieve en kunst actviteiten. En word ik ook erg geinspireerd door de kinderen.

Aly Westerhuis (autodidact, Gieten, 1970) tekent en schildert. Ze heeft een heel eigen stijl ontwikkeld, die gekenmerkt wordt door kleur, energie en positiviteit. Aly maakt divers werk: dieren met menselijke trekjes, abstract werk en mensfiguren. Haar werk is speels en toegankelijk.

"Creeren betekent voor mij vrijheid, eenheid met mezelf. Vrij en onbevangen laten ontstaan. Ik word geïnspireerd door alledaagse menselijke kontakten, situaties en gevoelens. Het resultaat deel ik graag met de wereld om me heen. Want die wereld wil ik graag kleuren! "

Organiseren & inspireren (groepen) Alleen en vooral in samenwerking met kunstenares Kitty Blum verzorg ik diverse kunst- en creatieve workshops en gastlessen voor kinderen en volwassenen. Naast het aanbod werk ik graag op maat. Sinds 2008 heb ik veel ervaring opgebouwd met het werken voor basisschoolkinderen op BSO's , NSO's en scholen.  Naast het enthousiatmeren van kinderen voor kunst en creativiteit, ben ik ook gek op de natuur en daarom worden er regelmatig workshops in de buitenlucht gegeven en betrekken we de natuur bij de activiteiten. Onder heb kopje workshops vind je een selectie van de diverse soorten workshops en (natuur)belevingstochten.

 

 

(Foto: Janny Boerema)  

 

...